Онлайн-зустріч з керівником Ірпінського міського центру зайнятості

19 березня 2021 року

19 березня 2021 року відбулася онлайн-зустріч директора Ірпінського міського центру зайнятості Петра Левчука зі студентами випускних курсів спеціальностей «Фінанси банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування», яку організували  викладачі Світлана Іванова та Лілія Чайка. У рамках зустрічі Петро Левчук провів онлайн-лекцію  на тему: «Організаційно-правове регулювання трудових відносин з роботодавцем».

Директор Ірпінського міського центру зайнятості також проінформував випускників про роль центру зайнятості у пошуку першого робочого  місця для молодого спеціаліста, наголосив, що в центрі зайнятості можна отримати інформацію про актуальні на ринку праці професії та про можливості відкриття власної справи.

Зустріч, під час якої обговорювались важливі та корисні для майбутніх фахівців питання, відбулася в дружній атмосфері.  Жваву дискусію викликала запропонована тематика, особливо щодо умов працевлаштування та правового регулювання трудових відносин. Петро Левчук акцентував увагу студентів на можливості легального працевлаштування та окреслив основні положення трудового договору.  

Адміністрація коледжу висловлює подяку директору Ірпінського міського центру зайнятості Петру Левчуку за цікаву та змістовну онлайн- лекцію.

Світлана Іванова, Лілія Чайка,

викладачі циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook