Вітаємо учасників І Всеукраїнського турніру «Управлінські перегони»

26 березня 2021 року

Протягом 22-26 березня 2021 р. студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" взяли участь у І Всеукраїнському турнірі "Управлінські перегони" від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України. До турніру долучилися 194 учасники з різних закладів фахової передвищої освіти України та Польщі, у тому числі і 3 студенти нашого коледжу.

Турнір був побудований на розв'язанні цікавих тестових завдань та ситуаційних кейсів, що дало можливість майбутнім фінансистам  не тільки закріпити знання теоретичного матеріалу, але й проявити неабиякі креативні управлінські здібності та винахідливість. У підсумку студенти групи 303-Ф отримали призові місця: диплом ІІ ступеня – Олександр Горобей та диплом ІІІ ступеня – Всеволод Бузинник, а також сертифікат учасника Козиревич Ганна.

Щиро вітаємо студентів із перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому, прямувати до нових вершин та набувати досвіду, що знадобиться в подальшій професійній діяльності.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook