Онлайн комунікація зі студентами випускного курсу

8 квітня 2021 року

Для педагогічного колективу важливою є профорієнтаційна робота не тільки з потенційними абітурієнтами щодо вступу до коледжу, але й професійна орієнтація  нинішніх студентів. У 2021 році навчання у коледжі завершують 127 випускників, які навчаються за 5 спеціальностями. Саме питання подальшого навчання за освітніми програмами освітнього ступеня бакалавра були в центрі розмови адміністрації коледжу та студентів 3-4 курсів, яка відбулася 08 квітня в режимі онлайн. Зустрічі передувало анкетування студентів, за результатами якого біля 70 випускників пов’язують своє подальше навчання в НУБіП України. 

Наталія Ільченко, директорка коледжу закцентувала увагу на можливостях та перевагах навчання за бакалаврськими програмами у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, як у базовому закладі, так і на базі Міжкафедральної навчальної лабораторії (МНЛ) на базі Ірпінського фахового коледжу. Мова йшла про якісний склад науково-педагогічних працівників, можливості щодо подвійного дипломування, міжнародного виробничого стажування, розвитку творчих здібностей через художні колективи самодіяльності, лідерських якостей тощо. Звичайно, кожна людина має право вибору, але НУБіП України – це той університет, у якому варто навчатися.

Для вступу необхідно подати 2 сертифікати: українська мова та література – обов’язково, математика (на бюджет),  історія України або іноземна мова або біологія або географія або фізика або хімія (на контракт). Також необхідно скласти фахове вступне випробування.

Новацією вступної кампанії 2021 р. для вступників на базі молодшого спеціаліста є електронний вступ. Та й термін подання заяв дещо обмежений і триватиме з 14 по 23 липня 2021 р.

Детально про вступ до університету можна дізнатися за посиланням https://nubip.edu.ua/entrant або http://iek.irpin.com/for-applicants.

Наталія Володимирівна також проінформувала студентів про День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 17 квітня. Інформація про цей захід за посиланням https://nubip.edu.ua/node/89612.

Валентина Вдович, завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії  на базі коледжу, розповіла, що лабораторія функціонує вже 2 роки. У 2019 році до університету через МНЛ вступили 89 осіб, а у 2019 – 72. Навчання студентів здійснюється з використанням навчально-інформаційного порталу e-learn. А серед переваг навчання на МНЛ можна назвати вартість навчання, територіальне розміщення, отримання університетського диплому.

Оксана Погоріла, завідувач навчально-виробничої практики, доповіла про можливі варіанти організації і проведення виробничої практики залежно від карантинних обмежень та рекомендацій місцевої комісії з питань техногенно-епідемічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

До студентів також звернулася Вікторія Сова, заступник директора з навчальної роботи, які побажала їм  зробити правильний вибір та використати можливість вступу до університету.

У ході онлайн зустрічі ми ще раз переконалися, як нам всім не вистачає живого спілкування та живих емоцій… Отож, будьмо здорові та сподіваємося на краще!

Адміністрація


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook