СПІВРОБІТНИКИ ТА СТУДЕНТИ ВИВЧАЮТЬ СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГАЛУЗІ ФІЛЬТРАЦІЇ MANN-FILTER В ПРОЄКТІ ГРУПИ MANN+HUMMEL

31 березня 2021 року

Співробітники кафедри надійності технікита студенти факультету конструювання та дизайну взяли участь у вебінарі на якому презентувалась продукція бреду MANN-FILTER, що є флагманським проєктом групи MANN+HUMMEL.
Участь в роботі вебінару відбулась за підтримки наших роботодавців, компанії ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА».
Кожен активний учасник вебінару був ознайомлений з історією бренду, діяльністю компанії в Україні та новинками асортименту, які спрямовані на покращення умов використання мобільних енергетичних засобів та охорону навколишнього середовища. Значна частина презентаційних матеріалів була присвячена популяризації інформації про сучасні технології в галузі фільтрації.
Особливий інтерес на вебінарі отримали сучасні науково обґрунтовані підходи, вразили досвід і висока педагогічна майстерність доповідачів. Представлені матеріали про продукція бреду MANN-FILTER викликали у слухачів не тільки зацікавленість, але й належну професійну дискусію.
Особливо корисною участь у вебінарі була для студентів магістратури, що навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія».
Активні учасники вебінару отримали сертифікати від компанії групи MANN+HUMMEL.
Співробітники кафедри надійності технікифакультету конструювання та дизайну вдячні директору ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА» Олегу Будяюта керівникам відділів Олегу Продеусу та Артуру Рудницькомуза надану можливість участі у вебінарі та отриманні додаткової інформації про системи фільтрації.
 
 
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook