Технології стратегування в публічному управлінні: іспит в он-лайн форматі

7 квітня 2021 року

 

     5 квітня  2021 року згідно розкладу, затвердженим ННІ неперервної освіти і туризму відбувся іспит в онлайн-форматі з дисципліни «Технології стратегування в публічному управлінні» для студентів магістерської програми «Публічне управління та адміністрація»» заочної форми навчання.
 
   Дана дисципліна забезпечує набуття навичок загальних та фахових компетентностей щодо формування та реалізації органами публічної влади та іншими суб’єктами діяльності стратегій розвитку у сфері публічного управління та адміністрування.
   Дисципліна  «Технології стратегування в публічному управлінні» викладалась  д.е.н., професором кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності  Ольгою Витвицькою.
     Попередньо   проведена настановча консультація перед іспитом в платформі  ZOOM.
 
 
   Дистанційна форма здачі іспиту проходила з використанням платформи    еlearn, де студенти отримали свій варіант для розвязку.
   Екзаменатори д.е.н., професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності  Ольга Витвицька та в.о. зав.кафедри, д.держ.упр, доцент Сергій Приліпко.
     Завдання передбачали відкриті питання, тестовий контроль і здійснення стратегування об’єкта публічної сфери на основі певного аналізу.
  Усі магістри успішно пройшли екзаменаційні випробування, відмітили предметність й корисність використання набутих знань у своїй подальшій діяльності.
 
Бажаємо міцного здоров’я студентам й успішного завершення екзаменаційної сесії!
 
Катерина Обиход,
 асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook