Випускник факультету аграрного менеджменту Федір Черкашин увійшов до ТОП-50 боксерського рейтингу BoxRec

6 квітня 2021, 9:46

    Про поєднання дистанційного навчання в умовах пандемії, щоденні тренування та перемогу в поєдинках з боксу розповів студент-маркетолог факультету аграрного менеджменту Федір Черкашин, який у березні 2021 року захистив бакалаврську кваліфікаційну роботу та одночасно виграв рейтинговий поєдинок проти досвідченого бійця з Аргентини. Загалом, Федір провів 17 поєдинків, де отримав 17 перемог, з них 11 - нокаутом. 

   18 березня Федір Черкашин захистив бакалаврську кваліфікаційну роботу на тему «Маркетингові дослідження кон’юнктури ринку органічної продукції», а 27 березня в Польщі він виграв рейтинговий поєдинок проти досвідченого бійця з Аргентини, Хуана Антунеш (33-11, 23КО), де завдяки перемозі над цим суперником, зайняв 15 сходинку в ТОП-50 боксерського рейтингу BoxRec.
   - Федір! Які враження від навчання в дистанційному режимі та захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи?
   - Для студентів як денної, так і заочної, форм навчання були створені максимально сприятливі умови для дистанційного навчання. Мені як професійному спортсмену, який проводить значну частину часу в спортзалі, даний формат навчання виявився досить зручним, оскільки графік тренувань був підлаштований під розклад занять. Хочу відмітити злагоджену роботу екзаменаційної комісії, де Голова та члени комісії забезпечили технічну можливість онлайн захисту, а самі захисти бакалаврської кваліфікаційної роботи пройшли на високому рівні. Вдячний кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі на чолі із завідувачем Русланом Івановичем Буряком за навчання та організацію захисту, моєму науковому керівнику Карпенко Ларисі Федорівні  за зв'язок 24/7, супровід під час написання роботи та слушні поради.
   - Чи плануєш вступати до магістратури?
  - Звичайно, планую продовжити навчання і вступити до магістратури. Дуже задоволений вибором своєї спеціальності, факультетом та, в цілому, Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
   - Твої побажання студентам?
  - Студентів вітаю з правильним вибором! Вважаю, що сьогодні вони дуже чітко розуміють, чого хочуть, - і це є важливою перевагою. НУБіП - один з лідерів серед закладів вищої освіти. Навіть незважаючи на складну ситуацію у зв’язку з Covid в Україні та світі, університет під керівництвом Станіслава Миколайовича Ніколаєнка швидко пристосувався до ситуації і створив всі умови для комфортного навчання студентів. Дуже вдячний за підтримку ректору Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу, декану факультету аграрного менеджменту Остапчуку Анатолію Дмитровичу та всім викладачам, які передавали свої знання протягом навчання в бакалавратурі. Бажаю всім здобувачам освіти, щоб їх задуми реалізувалися в повній мірі!
   - Твоя думка про ситуацію з пандемією?
   - На початку не сприймав цю хворобу серйозно, поки сам не перехворів в грудні 2020. З цього часу намагаюся дотримуватися заходів безпеки, до чого закликаю і всіх.
   Ми вітаємо Федора Черкашина із спортивними досягненнями, успішним захистом бакалаврської кваліфікаційної роботи та бажаємо нових перемог і звершень. Чекаємо на навчанні в магістратурі!
 

Руслан Буряк, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Анна Слободяник  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook