Іван Оліфер – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит»

11 квітня 2021 року

 

 

  З метою залучення студентів до науково-дослідної роботи, організації досліджень, які входять у сферу наукових інтересів кафедри фінансів, здійснюється підготовка студентів до участі в міжнародних і всеукраїнських конференціях, олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт. Ця діяльність підтверджується відзнаками високого рівня, а саме грамотами, подяками, сертифікатами, дипломами.

     06 квітня 2021 р. у дистанційному режимі на базі Західноукраїнського національного університету м. Тернопіль відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Фінанси і кредит". На конкурс було подано 129 студентських наукових робіт, підготовлених 160 авторами із 56 вищих навчальних закладів України.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представив студент магістратури 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківської справи та страхування» Іван Оліфер. Він представив результати наукового дослідження на тему «Вплив тіньового сектору на соціально-економічний розвиток України». Дана робота виконана під керівництвом д.е.н., професора Надії Давиденко.
     Під час презентації та захисту наукової роботи Іван Оліфер виявив високий рівень теоретичної і практичної підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень щодо впливу тіньового сектору на соціально-економічний розвиток України.

     Оргкомітет конкурсу висловив подяку учасникам та організаторам цього цікавого інтелектуального змагання.
     Члени експертної галузевої комісії відзначили, що всі конкурсні роботи були сучасні, креативні, відповідали високому науковому рівню. Тому визначитися із переможцями було дуже нелегко.
     За підсумками конкурсу Іван Оліфер отримав диплом ІІІ ступеня, а науковий керівник Надія Давиденко відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

Вітаємо із важливим досягненням Івана Оліфера та його наукового керівника, завідувача кафедри фінансів Надію Давиденко.

Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook