Страхування автотранспортних ризиків - практичний вебінар від практика для студентів економічного факультету

8 квітня 2021 року

 

  7 квітня 2021 року в онлайн-форматі на економічному факультеті було проведено всеукраїнський вебінар «Страхування автотранспортних ризиків». Спікером науково-практичного семінару була висококваліфікований, широковідомий фахівець у галузі страхування в Україні, заступник директора філії ПАТ «СК «Українська страхова група» Калініна Галина Михайлівна.

   Захід відбувся в рамках вивчення дисципліни «Страхування» за ініціативи доцента кафедри банківської справи та страхування, головного редактора фахового журналу «Страхові ринки та компанії» Тринчука Віктора Вікторовича.

   Приємно відзначити, що наш вебінар своєю актуальною тематикою традиційно об’єднав цілу сотню здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників різних університетів України. Так, окрім студентів економічного факультету НУБІП України та викладачів кафедри банківської справи та страхування у заході взяли активну участь представники Київського національного торговельно-економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Черкаського інституту Університету банківської справи, Державного університету «Житомирська політехніка», Одеського національного економічного університету.

 Учасники вебінару цікавились найрізноманітнішими питаннями страхування транспортних ризиків, особливостями страхування автокаско, термінами виплати страхового відшкодування, системами страхового забезпечення, абандоном, цікавими страховими випадками та їх врегулюванням, діяльністю страховика під час карантинних обмежень, цифровізацією страхового бізнесу, роботою компанії в сучасних умовах державного регулювання, фінансового моніторингу, протидією страховому шахрайству, термінами дії та умовами страхового договору, можливими страховими виплатами у зв’язку з подіями у Суецькому каналі, особливостями підбору кадрів та кар’єрному зростанню в компанії. Модератор вебінару особливо наголошувала на тому, що галузь страхування і страхові організації потребують висококваліфікованих фахівців із гарним багажем знань у різних секторах бізнесу.

    Викладачі нашої кафедри твердо переконані, що тісна співпраця з представниками страхових компаній надає можливість студентам підвищити рівень практичної підготовки, здобути фахові знання та замислитись про подальше місце працевлаштування. Недарма студенти цікавились під час зустрічі питаннями проходження практики та стажування в регіональних офісах СК «Українська страхова група».

  Кафедра банківської справи та страхування економічного факультету висловлює щиру вдячність Калініній Галині Михайлівні за цікавий та змістовний вебінар, а колегам та студентам - за участь у заході.

 

Вікторія Костюк,
доцент кафедри банківської справи та страхування

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook