Відвідування музею Сальвадора Далі у режимі онлайн

5 квітня 2021, 14:00
Кафедра управління земельними ресурсами

 

Наша група, 1-ЗВ-5СТ, відвідала онлайн музею Сальвадора Далі, це був перший онлайн-похід, який був організований нашим наставником Бутенко Євгеном Володимировичем. Як тільки, ми ввійшли на сайт відчули прекрасну атмосферу мистецтва. Раніше ми не могли зрозуміти, чому всіх так надихають музеї, але тепер усе стало на свої місця. Вже із самого вестибюлю потрапляємо до іншого світу – з гамірливої кімнати до спокійного, таємничого світу Сальвадора Далі.
Ця онлайн-подорож допомогла нам краще усвідомити світ мистецтва, психологію художника, відчути приховані таємниці стін музею та особливості творчості художника.
Завдяки онлайн формату ми змогли перенестись на тисячі кілометрів, змогли побачити внутрішню будову споруди, яка дуже схожа на лабіринти, з округленими коридорчиками між поверхами та кімнатами музею. На стелі розміщений куполоподібний вітраж із декількох десятків тисяч скляних деталей трикутної форми.
У залах музею розміщуються всесвітньо відомі твори видатного маестро мистецтва. Дивовижні експонати можна розглядати годинами, або просто мріяти.
Студенти отримали позитивні враженнями і захоплено діляться емоціями про Всесвіт Сальвадора Далі.

Юлія Харченко, студентка факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook