Поточне звітування аспірантки Данько Людмили Анатоліївни на засіданні кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності 01.04.2021 р.

1 квітня 2021 року
Кафедра АМ та ЗЕД, факультету АМ НУБіП України

    01.04.2021 р. на засіданні кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності було заслухано проміжний звіт аспірантки третього року підготовки за ОНП «Менеджмент» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти Данько Людмили Анатоліївни про стан виконання індивідуального плану роботи.

    Тема дисертаційного дослідження: «Корпоративна соціальна відповідальність у формуванні конкурентних переваг підприємств».

    Данько Л.А. представила НПП кафедри мету, об`єкт, предмет, методи дослідження, підсумки сертифікаційних курсів за напрямом наукової роботи, результати публікаційної роботи.

    За представленими у звіті результатами відбулась дискусія під час якої НПП та аспірантка обговорили підходи до представлення методів наукових досліджень, стилістичні особливості підготовки вступу рукопису дисертації, особливості роботи з інформаційною базою наукового дослідження. Також Данько Л.А. поділилась досвідом отриманим під час проходження педагогічної практики (проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Методика соціальних та емпіричних досліджень» для здобувачів 2-го року підготовки бакалаврського рівня вищої освіти).

 

    За підсумками обговорення Данько Л.А. було рекомендовано посилити роботу з підготовки наукових публікацій, надано актуальну інформацію про формат роботи та зорієнтовано на наукові видання, що відповідають вимогам до розміщення результатів дисертаційних досліджень.


В.В. Луцяк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook