Здобутки провідної птахівничої компанії Vencomatic Group BV представлені нашим студентам та аспірантам

2 квітня 2021 року

        Птахівнича галузь у нашій країні вже понад 20 років дивує світ своїми успіхами, оскільки показує високі показники як ведення виробничого процесу, так і рівня продуктивності птиці. Сучасні вітчизняні промислові птахівничі підприємства працюють як комплексна інтегрована система, яка включає в себе усі технологічні процеси від відтворення птиці до виробництва готової продукції та її реалізації.

        Ця галузь характеризується впровадженням передових технологій, що вимагає високої кваліфікації спеціалістів птахівничих підприємств. При підготовці студентів на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві сталою практикою є запрошення провідних фахівців галузі, як представників птахівничих підприємств, так і науковців та дослідників, для зустрічі зі студентами з метою ознайомлення їх з сучасними досягненнями науки і практики птахівничої галузі, що значно розширює горизонти їхньої майбутньої діяльності, дозволяє зануритись у атмосферу сучасного виробничого процесу.

      23 березня 2021 року за сприяння Асоціації «Союз птахівників України» відбулася он-лайн зустріч провідних фахівців компанії Vencomatic Group за темою «Останні тенденції в галузі птахівництва в ЄС» зі студентами 3 курсу та аспірантами факультету тваринництва та водних біоресурсів.

      Vencomatic Group BV є світовим лідером у виробництві спеціалізованого обладнання в галузі птахівництва (виробництво і обробка харчових яєць, рішення щодо клімат-контролю, рішення щодо стійкого та екологічного утримання курей-несучок, модульна система гнізд та утримання птиці, виробництво металевих частин для устаткування).

     На лекції була представлена інформація щодо основних тенденцій виробництва продукції птахівництва в Європі, зроблено акцент на останні розробки та рішення в галузі птахівництва, інновації. Наприкінці лекції був відведений час для питань, на які лектори надавали ґрунтовні і цікаві відповіді. Студенти також отримали доступ до матеріалів компанії, мали можливість ознайомитись з новими формами представлення матеріалів фахівцями компанії, а також перевірити свій рівень знання англійської мови.

       Дякуємо фахівцям компанії Vencomatic Group Paolo Econimo, Regional Sales Director Russia, CIS & Middle East, Winfried van de Laar, Poultry specialist Vencomatic, за цікаві і змістовні лекції, Тетяні Аліфановій – за організаційну підтримку, голові Асоціації «Союз птахівників України» Сергію Карпенку – за сприяння та надані інформаційні матеріали.

       Сподіваємося, що наша подальша співпраця продовжиться, зустріч стала потужною мотивацією для наших студентів для подальшого навчання, здобутки компанії Vencomatic Group BV знайдуть широке впровадження у птахівничих господарствах нашої країни!

 

Наталія Прокопенко,
професор кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook