Єлизавета Паринова з Києва: хочу навчатися в НУБіП на правника

29 березня 2021 року
     Привіт, моє ім'я Єлизавета Паринова, я навчаюсь в Спеціалізованій школі № 291 з поглибленим вивченням іноземних мов в Києві.

     Залюбки вирішила поділитися з вами своїми планами на майбутнє, так як давно для себе зрозуміла, що дуже впевнена в своїх вподобаннях щодо вибору вищого навчального закладу. Про НУБіП дізналася від хороших знайомих та, звісно, з інтернет-джерел. Моя мрія стати юристом кріпне з кожним днем, що не може не радувати. Дуже багато інформації для ознайомлення абітурієнтам надає сайт університету НУБіП. Тому, перш за все, я вивчила інформацію юридичного факультету і вирішила вступати саме туди, адже це неймовірно цікаво. Сфера юридичної освіти дозволяє опанувати надважливу правничу спеціальність. Так, я можу стати адвокатом, суддею, прокурором, слідчим, нотаріусом, юрисконсультом, податковим інспектором, і це далеко не повний перелік.

     Юридична освіта дає можливість вибирати роботу серед дуже різнопланових діяльностей. Це може бути розробка та створення законопроектів, участь в судових засіданнях (в різних якостях), надання юридичних послуг та консультацій, складання документації, здійснення контролю за дотриманням законності тих чи інших дій і багато іншого.

     Ось такий мій серйозний підхід до вибору професії, тому раджу того ж вам. Адже ми, майбутні юристи, – запорука надійної та кріпкої держави. Робота юриста, безпосередньо, пов'язана з соціальною сферою, де дуже важливим фактором є професійно-комунікативне ставлення до людини, і має на увазі захист прав і свобод громадянина, які є некомпетентними в юридичній галузі. І це, на мою думку, благороднее завдання.
     Я буду надавати допомогу у відновленні справедливості людям, постраждалим від неправомірних дій і порушення їхніх прав. Я зрозуміла, що опанувавши правничу професію, маю можливість зайняти гідне місце в юридичній сфері життя та маю надію стати почесним юристом нашої країни.

     Бажаю всім абітурієнтам успішно скласти іспити та обрати такий чудовий вищий навчальний заклад – НУБіП України, адже університет надає великі можливості на здобуття різних професій!


Єлизавета Паринова, Олена Яра

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook