Майбутні страховики підтримують міжнародні ініціативи в галузі соціально-відповідального зеленого інвестування.

26 березня 2021 року

     На запрошення Галини Василівни Чернової – д.е.н., професора кафедри управління ризиками і страхування, фундатора страхової школи СПбДУ студенти економічного факультету НУБІП України Ярослав Посвященний, Ян Боярин, Іван Оліфер, Вікторія Колодяжна, Дмитро Шевчук та доценти кафедри банківської справи та страхування, зокрема Вікторія Костюк та Віктор Тринчук взяли участь у Міжнародному круглому столі на тему: «Міжнародні ініціативи в галузі соціально-відповідального зеленого інвестування», який відбувся 25 березня в онлайн форматі Zoom Conference.


     

     До наукового заходу долучились співробітники В'єтнамської академії наук, студенти та викладачі СПбДУ, СПбДФУ, Державного університету міста Ханой.


     

     Модераторами круглого столу виступили Наталія Петрівна Кузнєцова – д.е.н., професор кафедри управління ризиками і страхування СПбДУ та Жанна Вікторівна Писаренко – д.е.н., доцент кафедри управління ризиками і страхування СПбДУ.


     

     Окрім відомих науковців своїми дослідженнями поділились з учасниками заходу магістри другого року навчання кафедри управління ризиками і страхування. Цікаві доповіді супроводжувались жвавими дискусіями.

   


  Щиро вдячні організаторам за можливість брати участь в таких заходах!

 

Доцент кафедри банківської справи та страхування Ольга Файчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook