Вітаємо з 60-річчям декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Дмитровича ШИНКАРУКА

25 березня 2021 року

Дорогий наш пане декане! Високоповажний Василю Дмитровичу!


Уся дружна родина гуманітарно-педагогічного факультету вітає Вас із ювілеєм!

 

Кожна людина з першої миті свого народження пише книгу свого життя, творить свою долю. Сторінки Вашої біографії – ґрунтовні нариси, присвячені натхненному служінню рідній землі, насичені подіями, напруженою і самовідданою працею, глибоким змістом та звершеннями і перемогами.

Вам доля дарує багате на події і цікаве життя. Притаманний Вам гострий розум і талант організатора, помножений на велике бажання робити людям добро, – запорука Вашого успіху.

Ми знаємо Вас, Василю Дмитровичу, як компетентного та досвідченого фахівця, вимогливого і надзвичайно відданого своїй праці, мудрого і розсудливого керівника, талановитого науковця.

Ми пишаємося, що наш факультет очолюєте саме Ви. За цей час завдяки Вашому стратегічному й тактичному мисленню, менеджерським здібностям і зваженим рішенням досягнуто надзвичайно багато: відкрито нові спеціальності та освітньо-професійні програми (тепер їх – 17), започатковано програми навчання за «подвійними дипломами» (їх уже – 6) та освітні англійськомовні програми на бакалавраті; створено нові лабораторії (медіалабораторію, лабораторію синхронного перекладу, лабораторію соціально-психологічної реабілітації) та мовні центри, посилилася наукова складова й активізувалася міжнародна діяльність факультету.

Як знаний науковець, декан елітного гуманітарно-педагогічного факультету потужного університету Ви розвиваєте українську освіту і науку, виховуєте нове покоління громадян України, передаючи кожному юнакові і кожній юнці неоцінений скарб високої освіченості та духовності.

Для викладачів Ви – узірець для наслідування, для студентів – авторитетний учитель і порадник. Ваш життєвий та управлінський досвід, вагомий науковий доробок слугують як теоретичним, так і практичним орієнтиром для нових поколінь філологів, педагогів, управлінців.

Незважаючи на величезну кількість управлінських справ, Ви завжди знаходите час для кожного: вислухати, порадити, підказати, порадіти, поспівчувати, пожартувати, захистити, а іноді й посварити, але все одно підтримати.

Найперше завдячуємо Вам за те, що маєте високе уміння – уміння бути Людиною. Людиною душевною і щирою, енергійною і товариською, порядною і виваженою, цілеспрямованою і справедливою, наполегливою і працелюбною. Людиною, що має величезне бажання творити добро!

І як не згадати рядки Ліни Костенко:

 

Живе на землі. Сама не літає.
А крила має. А крила має!
Вони, ті крила, не з пуху-пір’я,
А з правди, чесноти і довір’я.
У кого – з вірності у коханні.
У кого – з вічного поривання.
У кого – з щирості до роботи.
У кого – з щедрості на турботи.
У кого – з пісні, або з надії,
Або з поезії, або з мрії.
Людина нібито не літає…
А крила має. А крила має!

 

Василю Дмитровичу, Ви маєте крила! З вічного поривання, зі щирості до роботи, зі щедрості на турботи… Але Ви бачите їх і в кожного, особливо в студентів. І Ви завжди прагнете допомогти ці крила розправити іншим!
 
Шановний наш ювіляре! Високоповажний наш декане, професоре Василю Дмитровичу!
 
Хай кожна сторінка Вашого часопису рясніє міцним здоров'ям, благополуччям, щедрістю долі, щастям, творчою наснагою, незгасною енергією та невтомністю в повсякденні, яскравими успіхами та здійсненням найзаповітніших мрій. Нехай Боже благословіння освячує Ваш життєвий шлях, а кожен день буде осяяний високим злетом душі, добрим самопочуттям і гарним настроєм. Нехай рідні завжди оточують вас любов'ю та розумінням, а колеги — повагою. Хай щастить на всіх перехрестях долі!

 

З любов’ю та повагою
професорсько-викладацький та студентський колективи
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook