Вчена рада економічного факультету: підготовка до Дня відкритих дверей на кафедрах та уточнення навчальних планів і зміни в складі проектних груп освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів, PhD докторів філософії

24 березня 2021 року

 

      23 березня 2021 року відбулося засідання вченої ради економічного факультету в дистанційному режимі. Голова  вченої ради  Діброва  А.Д. розпочав роботу з  порядку денного,  в якому були питання: про результати зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р., про підготовку до Дня відкритих дверей на кафедрах факультету, про результати опитування студентів 1-го курсу та попередні підсумки їх навчання в очному режимі з 8 лютого до 21 березня 2021 р., про уточнення навчального плану підготовки фахівців ОС Бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», про практичну підготовку студентів, про зміни в складі проектних груп освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів, PhD докторів філософії та інше.

Заступники декана Нагорний В.В. та Воляк Л.Р. доповіли про результати зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р., де зазначили про стан академічної заборгованості студентів та кількість відрахованих.

Завідувачі кафедр доповіли про стан підготовки до Дня відкритих дверей на економічному факультеті. Було обговорено дати, час проведення, кількість запрошених, порядок організації.

Про результати опитування студентів 1-го курсу розповів декан факультету, професор Діброва А.Д. 129 студентів економічного факультету взяли участь в опитуванні, які зазначили свою думку про якість навчального процесу, що їх турбує в студентському житті, чи влаштовують умови проживання в гуртожитку тощо. Було обговорено зауваження і пропозиції студентства для подальшого врахування в роботі факультету.

На вченій раді було заслухано пропозиції щодо уточнення навчальних планів ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» для підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти (бакалаврського) для студентів 4 курсу 2018 року вступу та 3 і 4 курсу 2019 та 2020 років вступу.

Гарант освітньої програми, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворська В.О. закцентувала увагу на тому, що розглянуті пропозиції були сформовані на основі висловлених побажань з боку стейкхолдерів, роботодавців, викладачів і здобувачів ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» задля посилення її освітніх компонент і досягнення програмних результатів навчання здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Було обговорено, внесено та  затверджено зміни до складу проектних груп освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів, PhD докторів філософії.

Завідувачі кафедр доповіли про практичну підготовку студентів на факультеті, а саме зосередили увагу на базах практики, заключенні договорів з базами практик,   методичному забезпеченні програм практики, порядку та особливостях організації практики в умовах пандемії.

Вченою радою було обговорено та рекомендовано до розгляду Вченою радою НУБіП України питання про внесення змін у структуру економічного факультету.

Члени вченої ради розглянули питання про щомісячне планування роботи факультету, підготовку до відзначення 123-річчя університету, 70-річчя факультету, атестацію студентів та інші важливі питання життєдіяльності факультету.

 

Лариса Олійник,

    секретар Вченої ради факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook