Аріна Демкова з Києва: знання іноземних мов – це безмежні можливості і перспективи, тому я обираю філологію в НУБіП

22 березня 2021, 19:30

— Аріно, звідки Ви дізналися про НУБіП?

— Як учениця випускного класу я була запрошена на онлайн-зустріч «День відкритих дверей» кафедри іноземної філології і перекладу. Мене приємно вразила невимушена атмосфера, професіоналізм й артистизм викладачів, а також щирість студентів, які висловлювали свої враження щодо системи навчання, активного дозвілля, європейських перспектив тощо.

Тобто Ваш пріоритет – філологія?

— Ще рік тому я вагалася, поставивши на терези психологію і філологію. Але потім зрозуміла, що знання іноземних мов – це, перш за все, ширший спектр посад для подальшого працевлаштування. Однак, психологія все одно залишиться моїм хобі, оскільки дуже люблю аналізувати природу людських вчинків, «приміряти» на себе різні життєві ситуації героїв творів і просто розмірковувати над буттям на самоті. Вважаю, що вивчені іноземні мови (німецька, польська, англійська) тільки поглиблять мої пізнавальні інтереси.

Аріно, про що Ви мрієте?

— Я – реалістка і раціоналістка. Не живу ілюзіями або якимись захмарними планами. Намагаюся адекватно оцінювати себе і свої можливості. У найближчій перспективі планую покращити рівень володіння німецької мови, яку вивчаю з 5 класу, щоб успішно скласти ЗНО, поїхати до Німеччини чи Австрії, щоб попрактикуватись у розмовній мові, і … стати студенткою НУБіПу.

Бажаю Вам успіхів і дякую за розмову!

— Дякую і Вам! На все добре і до зустрічі в аудиторії!

Розмовляла Лариса Колодіна,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook