СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА КОНКУРСІ КРАСИ В ЧАС ДІДЖІТАЛІЗАЦІЇ

22 березня 2021 року

 

Кожна людина в житті хоче отримувати насолоду в будь – яких проявах. В дотиках, в словах, в турботі, в подарунках, в почуттях, в емоціях, в бажаннях. Одні створюють красу навколо себе, даруючи посмішки оточуючим. Інші ж відчувають потребу в даруванні краси світу. І як би ми не хотіли бачити розумних, мудрих, «своїх» людей біля себе, ми завжди хочемо розчинитись в звабливих, наповнених іскрами очах, відчувати тепло чарівної усмішки, ковтати кожний погляд, сильно стискати її (його) долоню у своїй і знати, що ця краса, це світло – це тільки для тебе.

 

 Не порушуючи традицій, цього року, як і завжди, весною відбувся найочікуваніший і найпопулярніший в університеті конкурс – «КРАСА НУБіП» вперше пройшов не на сцені, а в режимі онлай. Незвично було і учасникам, і членам журі, але свято таки відбулося і таки вдалося!

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК не міг не прийняти участь, адже нам є ким гордитись та пишатись. Після першого етапу конкурсу переможцями на факультеті стали студенти 1-ого року магістратури Артем Антонів та Юлія Дерун. Перший етап пройдено, а далі - найважче. Через дистанційну участь політ фантазій має бути особливим. Тому, заручившись підтримкою декана Лариси Баль – Прилипко та заступника декана Наталії Слободянюк ми реалізовуємо всі наші задумки та ідеї. Весь поданий відео – матеріал був відзнятий в історичному ресторанно – готельному комплексі «ФОРТЕЦЯ ГЕТЬМАНА». Хочеться окремо подякувати адміністрації комплексу за сприяння. Маємо надію, що це не остання наша зустріч. https://www.fortetsya-hetman.com/З готовими матеріалами ми сміливо вриваємось за отриманням гідних титулів.

 За період навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК наші конкурсанти навчились ефектно себе презентувати:


Щоб познайомитись зі мною, не варто шукати якоїсь конкретної теми для розмови. Чому?.. Тому що я люблю життя і цікавлюсь багато чим.
Десь з п‘ятирічного віку я знав, що хочу готувати їжу. Пізніше моєю мрією було стати завучем ( адже він завжди в центрі уваги та всім і всіма керує). В центрі уваги бути мені вдається.
Староста, голова студентського самоврядування, громадський активіст, організатор молодіжних заходів, заступник молодіжного меру Тернополя, волонтер. Так що цілком можливо, в майбутньому мрія здійсниться.
А потім почався шлях до науки і до прекрасного... За плечима — 10 років участі в Народному театрі танцю «Посмішка», захоплення мистецтвом, драматургією , гумором і, звичайно, кулінарією.
Хочеться відчути смак солодкої родзинки власного відкриття в житті, адже перчику для цього в характері вистачає. Люблю справедливість, ціную розумну мудрість і мрію про власні здобутки в науці.
Багато досягнуто. Є до чого прагнути. Готовий до діалогу на любу із тем...
Від факультету харчових технологій радий зустрічі з вами — Антонів Артем.


  

 


  Коли мрії збуваються — це чудово. Відчуваю щастя в ті миті, коли опиняюсь на крок ближче до мети. І вмію ці хвилини зупинити в часі — захоплення фотографією приносить мені справжню насолоду і нічуть не шкодить навчанню ще двом спеціальностям.
«Зупинися, мить... Ти чарівна...» — не раз подумки повторяла собі і в Львівській майстерні шоколаду.
Хочеться багато встигнути і взнати... Хочеться спробувати себе багато у чому. Музика, танці ввійшли в моє життя паралельно з навчанням.
А ще мені цікаво пізнавати людей, зацікавлювати їх і дарувати приємні спогади. Голова студентської організації факультету може це, як ніхто інший.
Крок за кроком іду до мрії і вірю — ми зустрінемось дуже швидко.
Від факультету харчових технологій — Юлія Дерун».

 

    

 

Наступними кроками в конкурсі було представити дефіле у національному вбранні «Український калейдоскоп» та вечірній вихід. Наші представники змогли зачарувати своєю парою кожного… 


    


 

 

 

Щодо талантів… Вони є і їх безліч. Але саме розмовний жанр, написання авторських творів, віршів – залишається незмінним. Слово завжди було є і буде. Тільки ним ми можемо донести те, про що кричить душа…


    

 

 

 

От і все... Всі умови положення виконані, підготовка завершилась. Змучені, невиспані, але неймовірно задоволені своєю роботою, ми чекаємо підсумків.

Наступив довгоочікуваний момент – оголошення результатів. Ми з гордістю відзначаємо, що саме наш красень, наш представник, наш студент факультету Артем Антонів виборов титул «Віце – Містер НУБіП України». Всією дружньою факультетською родиною вітаємо із заслуженою перемогою та отриманим титулом. Так тримати і надалі. Бажаємо успіху у всіх починаннях. І, звичайно, вітаємо Юлію Дерун, для нас ти найкраща міс з найкращих, дякуємо, що гідно представила наш факультет. 


  

 

Хочеться подякувати всім, хто долучився до організації дійства. Бажаємо всім отримувати в житті ще більш вагомі нагороди, ніколи не зупинятися в своїх амбіціях і пам’ятати, що кожен з нас заслуговує бажаного. 

 

 

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook