Проф. Сергій Зібцев прийняв участь у виїзній нараді з питань ліквідації наслідків великих лісових пожеж, що виникли у 2020 році, заліснення лісових земельних ділянок пройдених пожежами на території Луганської області

21 березня 2021 року
Луганська обл.

12 березня 2021 року проф. кафедри лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України, керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев прийняв участь у виїзній нараді щодо "Питань ліквідації наслідків великих лісових пожеж, що виникли у 2020 році, заліснення лісових земельних ділянок пройдених пожежами на території Луганської області та стану підготовки державних лісогосподарських підприємств, що належать до сфери управління Держлісагентства, до пожежонебезпечного періоду 2021 року", що відбулася під керівництвом Голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця.

Метою робочої поїздки керівника галузі Юрія Болоховця та начальників структурних підрозділів апарату Держлісагентства було обговорення питань щодо ліквідації наслідків великих лісових пожеж, що виникли у 2020 році, огляд місць згарищ, розробка горільників та, звісно, питання заліснення постраждалих площ від вогню. Крім того, на розгляд були винесені питання заліснення на постраждалих від пожежі ділянках в Луганській області та стану підготовки управлінь Держлісагентства до пожежонебезпечного періоду 2021 року.

У нараді взяли участь керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, начальники Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства, Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства, Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарства, Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства. Також до обговорення долучилися науковці: професор кафедри лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України, керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев та перша заступниця директора УкрНДІЛГА Наталія Висоцька.

Програма наради: 

sites/default/files/u184/plan_naradi_lugapnsk_12.03.2021.pdf

Джерела: 
https://www.openforest.org.ua/160299/
http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=213526&cat_id=32888

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook