Діяльність гуртка у 2020-2021 навчальному році

 Подовжується активна робота наукових гуртів на кафедрі комп’ютерних систем і мереж.

    Студенти спеціальностей 123 - Комп’ютерна інженерія та 125- Кібербезпека продовжують заняття у гуртку  "Інтернет речей" . На заняттях студенти набувають  як теоретичні так і практичні навички  освоєння дисциплін освітніх програм  «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», уміння аналізувати апаратні та програмні складові IoT, обирати шляхи розв’язування прикладних задач, зокрема для потреб агропромислового комплексу України.

    Науковий гурток «Інтернет речей» працює вже п’ятий рік поспіль. Учасники гуртка приймають активну участь у Олімпіадах з комп’ютерної інженерії  та програмування. Заняття проводить доцент Андрій Блозва. 

    Найбільш активну участь у роботі гуртків беруть наступні студенти: Гамаюнов Нікіта Дмитрович, Чорноус Олександр Богданович, Хвост Вадим Володимирович, Ткаченко Валентин Володимирович, Плескач Роман Володимирович  та інші. На даний момент продовжуються  заняття  гуртка й підготовка студенів до олімпіад. Таки заняття допомагають студентам також і у засвоєнні спеціальних фахових дисциплін. Отримання знань на заняттях гуртка допоможе студента і у подальшої їх праці, допоможе їм стати у майбутньому висококваліфікованими фахівцями у галузі IT-технологій.

    Шановні абітурієнти, ми чекаємо на вас в нашому Національному університеті біоресурсів на кафедрі комп’ютерних систем і мереж, де ви за допомогою висококваліфікованих викладачів зможете отримати найсучасніші спеціальності – 123 - Комп’ютерна інженерія та 125- Кібербезпека!

РОЗРОБКА МІКРОПРОЦЕСОРНОГО МОДУЛЯ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦЇ ТА КЕРУВАННЯ ПРИЛАДАМИ ОФІСНОГО ПРИМІЩЕННЯ ЗА REID ТЕХНОЛОГІЄЮ З МОНІТОРИНГОМ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ-МЕРЕЖУ (опис)

Відео роботи системи - https://youtu.be/MNLE79Wij88

 

РОЗРОБКА МІКРОПРОЦЕСОРНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ЛІТАЮЧИМИ ДРОНАМИ (опис)

Відео роботи системи - https://youtu.be/YlOIEl2SdGU

 

РОЗРОБКА МІКРОПРОЦЕСОРНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ СОНЯЧНИМИ ПАНЕЛЯМИ (опис)

Відео роботи системи - https://youtu.be/ErXiXw9QXPM

 

 

РОЗРОБКА МІКРОПРОЦЕСОРНОГО ПРИСТРОЮ ВИМІРЮВАННЯ І АНАЛІЗУ ВАГИ ЛЮДИНИ

Відео роботи системи - https://youtu.be/5oGLjSgSzxM

 

 

 

Андрій Блозва

керівник гуртка

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook