Відео семінар-практикум з туризму

19 березня 2021 року

  3f     

     17 березня 2021 року студенти ОС «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у проведенні відео семінару-практикуму на тему: «Першочергові завдання в галузі туризму для територіальних громад у формуванні комплексного туристичного продукту «TERNOPIL*YA: new emotions». Захід організований Тернопільською обласною державною адміністрацією управління туризму.

    Начальник управління туризму Тернопільської облдержадміністрації Віталій СІКІРИНСЬКИЙ у своїй доповіді розкрив: сучасний стан розвиту туристичних дестинацій, ефективне використання туристично-рекреаційного потенціалу територіальними громадами, успішні практики.
 
   З основними завданнями щодо інфраструктурного облаштування туристичної сфери у рамках виконання Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2021–2025 роки ознайомив Ростислав ЯЦКІВ – заступник начальника управління-начальник відділу аналізу та розвитку туристичних дестинацій управління туризму облдержадміністрації.
     В ході заходу учасники семінар-практикуму обговорили ряд питань з розвитку туризму в регіоні, зокрема: туристсько-краєзнавча діяльність в регіоні, стан розвитку туристсько-краєзнавчої роботи в громадах області, перспективні види туризму Тернопільської області. Виступаючі та співдоповідачі учасникам семінару презентували туристський потенціал регіону, а саме: м. Кременця, м. Теребовля, м. Чорткова, м. Бучача, м. Збаража та інших громад нашої області.
    Підсумком роботи семінару став творчий діалог учасників семінару про стан, перспективи розвитку туризму, краєзнавства та національно-патріотичного виховання в Україні, підготовку кваліфікованих туристських кадрів.
к.і.н., доц., завідувач кафедри
Богдан ЛУГОВИЙ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook