«Чистий четвер» у студентському кампусі!

18 березня 2021 року
     18 березня 2021 року у студентському містечку провели традиційне весняне прибирання в гуртожитках та навколишньої території. В народі таке дійство називають «суботником» або «чистий четвер».

     До суспільно корисної праці долучилось чимало студентів спільно з їх завідувачами. Не зважаючи на прохолодну погоду з ентузіазмом, гарним настроєм та бойовим духом, розібравши необхідний інвентар, заходились упорядковувати прилеглу до гуртожитків територію.

  

     З натхненням, готуючи студентський кампус до сонячної погоди та весняного потепління, студенти зробили дуже багато - зібрали сміття, прибрали торішнє листя, розчистили територію від гілок, попідмітали доріжки, провели санітарну чистку насаджень, причепурили клумби.
     Робота йшла легко та вправно, а спільна праця мешканців та працівників гуртожитків, вкотре довела, що згуртованість, працьовитість та гарний настрій, допоможуть облагородити прилеглу до гуртожитків територію, зробивши її максимально охайною та естетичною.

     Дякуємо усім небайдужим студентам, які взяли участь у прибиранні та привели в належний стан територію. Попрацювали із завзяттям і результат того вартий.

Максим Лазаріді,
заступник директора студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook