РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ НУБІП УКРАЇНИ

15 березня 2021 року

     12 березня 2021 року до ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» та ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» з робочим візитом завітали начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Національного університету біоресурсів і природокористування України Василь Лопушняк та директор ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» Сергій Кропивко.

      На зустрічі з адміністраціями закладів Василь Іванович ознайомив присутніх з результатами діяльності відокремлених структурних підрозділів НУБіП України за 2020 рік, здійснив аналіз основних показників діяльності закладів освіти, відзначив позитивну динаміку рейтингу Університету та відокремлених структурних підрозділів загалом.
        Відзначив, що коледж має зростання студентського контингенту, а також провів успішну вступну кампанію 2020 року, за результатами якої до коледжу було зараховано 204 абітурієнти, коледж має достатньо високий рівень показників щодо якості кадрового складу, показників науково-організаційної діяльності, наголосив на необхідності покращення роботи зі вступу кращих випускників коледжу до університету.
        Окремим питанням розглянув особливості процесу акредитації освітніх програм вищої школи. Наголосив на необхідності серйозної підготовки та відповідального ставлення до формування показників самоаналізу та процедури проведення акредитаційної експертизи.

    Далі гості ознайомилися з матеріально-технічною базою інституту та коледжу, поспілкувалися зі студентами та працівниками закладів. Лопушняк В.І. наголосив на необхідності продовження нарощення кадрового потенціалу, розвитку матеріально-технічного забезпечення, тісної співпраці з виробництвом та бізнесом з метою якісної підготовки фахівців для національної економіки.
         Дякуємо за плідну зустріч, постійну підтримку та небайдужість!
 
Литовченко Олена, в.о. директора коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook