Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу – срібний призер чемпіонату «KYIV SPARTAK OPEN» - 2021

16 березня 2021, 20:11
м. Київ, НУБіП України
    З 11 по 14 березня в ігровій залі НУБіП України в рамках календарного плану Х Київської міської спартакіади «Здоровий киянин» відбувся Чемпіонат м. Києва серед збірних команд підприємств, організацій та державних установ «KYIV SPARTAK OPEN», в якому взяла участь і чоловіча збірна команда НУБіП України з волейболу.

     Змагання в цьому чемпіонаті мали на меті підготовку нашої збірної до Чемпіонату України з волейболу «Студентська ліга» сезону 2020-2021 років, перший тур якої пройде з 16 по 18 березня у м. Суми, а також реклама нашого університету у засобах масової інформації, як вишу, що приділяє велику увагу фізичному вихованню і спорту, популяризації здорового способу життя і готовий гостинно відкрити свої двері для всіх.
     У цих змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників за десятирічну історію турніру – 21 команда. Вони були розділені на три ліги: «MASTERS» – чоловіча ліга майстрів, де дебютувала збірна НУБіП України, «PUBLIC HEALTH» – чоловіча аматорська ліга і «BEAUTY» – жіноча ліга.

     Наші хлопці змагалися у лізі майстрів серед семи учасників, що були розділені на дві підгрупи. У своїй підгрупі збірна НУБіП України обіграла двох суперників і потрапила до півфіналу, де змагалася з командою «Укртелеком» і виборола перемогу з рахунком 2:1, таким чином вийшовши до фіналу. У фінальному поєдинку нашим хлопцям дістався досить досвідчений суперник – команда «Фармак», що була неодноразовим переможцем цього турніру.

     Такого роду змагання мають свою специфіку. Необхідно змагатися декілька днів поспіль і по декілька ігор на день, що потребує великої концентрації і правильного розрахунку своїх сил. На жаль, наша команда ще не має досвіду у подібних турнірах, тому практично повністю виклалась, щоб потрапити до фіналу, а у фінальному поєдинку трохи не вистачило концентрації уваги, щоб вибороти перемогу. Таким чином збірна НУБіП України стала володарем срібної нагороди, а чемпіонство – у команди «Фармак».

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з волейболу зі срібними нагородами!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook