Привітання з нагоди ювілею 60 років професора Несвідоміна Віктора Миколайовича !!!

13 березня 2021 року

 

D:\Archive\MyDocs\MyPhoto.jpg
Професору кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Несвідоміну Віктору Миколайовичу 13 березня 2021 року виповнюється 60 років. 
Після закінчення факультету автоматизації сільського господарства Української сільськогосподарської академії в 1983 році він прийшов на кафедру, на якій працює і досі. Віктор Миколайович пройшов шлях від стажиста до професора кафедри. За час довгорічної бездоганної праці Несвідомін В.М. зарекомендував себе кваліфікованим педагогом і відомим науковцем. За результатами студентського анкетування був визнаний кращим професором університету. Він одним із перших почав активно запроваджувати електронні технології в навчальному процесі. За заслуги перед університетом Несвідоміну В.М. було присвоєно почесне звання “Заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП України”.
Цього березневого дня вітаємо Вас зі святом і бажаємо доброго здоров’я, невичерпних сил, незгасної життєвої енергії. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає багато наповнених корисними справами і земними радощами років! Хай Ваш професіоналізм, працездатність і наполегливість будуть рушійною силою у сприянні розвитку кафедри  і підтримують Вас у Вашій благородній справі передавати знання іншим.
Нехай на Вашу адресу линуть якнайкращі побажання від вдячних учнів, що зігріватимуть душу і даватимуть наснагу працювати ще довгі роки. Зі святом!
Вітаємо з ювілеєм!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook