Студенти-першокурсники креативно привітали своїх колег та викладачів факультету з професійним святом

11 березня 2021 року

    Професійне свято День землевпорядника - це нагода для приємного спілкування, обміном щирих привітань і нових знайомств.

 


    Саме під час навчання починається дружба, партнерство і бізнес у майбутньому. Вчитися ніколи не пізно, особливо, якщо професію обрав серцем, як наші першокурсники. Студенти ініціювали організацію «Вітальної пошти», відповідально та креативно поставилися до привітання наставників та колег. В Україні професія землевпорядника завжди у пошані, пов’язана зі скарбами держави - земельними ресурсами. Сучасний землевпорядник – це фахівець своєї справи і патріот власної держави.


    День землевпорядника — професійне свято в Україні. Відзначається щороку в другу суботу березня, починаючи з 2000 року. Напередодні урочистої дати студенти на парі «Українська мова за професійним спрямуванням» підготували іміджеві вітання для колег та викладачів, найбільше листівок на ім’я декана Тараса Олексійовича Євсюкова.


    Студенти цінують кожен день навчання і налаштовані на успіх у самореалізації.


    Справді, щоб не втратити зв’язок із студентами, викладачі мають жити життям своїх вихованців, спілкуватися й перейматися одними й тими темами. Вероніка Василівна Чекалюк, доцент кафедри журналістики і мовної комунікації НУБіП України, заохочує підготовку до святкування професійного свята: «Студенти пишаються обраним фахом. Освіта і знання – це дивовижний світ пригод.... Справді, попереду багато відкриттів, вражень, нових друзів…. Мої студенти життєрадісті й талановиті, дружні, сповнені бажання вчитися і пізнавати світ», – ділиться враженнями доцент Вероніка Василівна Чекалюк.

Діана Дафина, гурток «Юний журналіст»
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook