Участь в Олімпіаді для вступу – успішний крок до омріяного фаху!

18 березня 2021 року
     Увага! До 19 березня триває реєстрація для участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. Станом на сьогодні, взяти участь в Олімпіадах виявили бажання понад 1500 осіб, які прагнуть перевірити свій рівень знань та у майбутньому стати частиною великої студентської родини НУБіП України.

     Вступники мають змогу взяти участь в Олімпіадах НУБіП України щонайбільше з п’яти навчальних предметів та використати при вступі кращий результат. Нагадаємо, що 20 балів, отриманих за результатами 2 туру Олімпіади додаються до конкурсного показника з відповідного предмета, тобто оцінки ЗНО.
     Реєстрація для участі відбувається шляхом заповнення Google-форми за наступним посиланням https://surl.li/ipgh

     Перший тур буде проведено 1-7 квітня 2021 року. Учасники, які наберуть більше 75 балів, допускаються до участі у другому турі, що пройде 23-25 квітня 2021 року. Обидва тури Олімпіади передбачають дистанційну участь на базі платформи Olympus.

     Радимо усім бажаючим взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, не зволікати та швидше переходити за наступним посиланням для реєстрації https://nubip.edu.ua/node/29143 

     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу: [email protected].

Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook