Євген Гребенюк з Дніпропетровщини: факультет ветеринарної медицини в НУБіП – це мій вибір!

11 березня 2021, 14:40

- Представтесь та розкажіть про себе.
- Мене звуть Євген Гребенюк, я є студентом 4 курсу Нікопольського сільськогосподарського технікуму м. Нікополь Дніпровської області. Закінчив Нікопольську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

- Чому обраєте саме НУБіП?
- Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, що включає 3 навчально-наукові інститути та 13 факультетів в м. Київ. Столиця – це місто контрастів та гарний шанс знайти себе на хорошій роботі, а НУБіП – це кращий із аграрних вузів, який надає широкий спектр вибору спеціальностей. Впродовж дитинства та юнацтва мене цікавив навколишній світ, а саме природа та тварини, тому і вибір спеціальності буде пов’язаний з ними.


- Які саме спеціальності НУБіП вам нині до душі?
- Мені подобається спеціальність «Ветеринарна медицина», особливо «Ветеринарне забезпечення військ сил», імпонує саме ця спеціалізація, бо завдяки ній я міг би втілити давню мрію працювати в Збройних силах України. Близьким також є лісогосподарський факультет, ймовірно для підстраховки подаватиму на декілька спеціальностей. Знаючи, що НУБіП є одним із найкращих університетів України, я вирішив, що буду навчатись саме тут.

- Звідки дізналися про факультет ветеринарної медицини в цілому та «Ветеринарне забезпечення військ, сил» зокрема?
- Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України я дізнався від Олександра Далекого, студента НУБіП. Нині він є старостою-першокурсником на цій спеціальності. Він відповів на всі запитання, які мене цікавили. Такі, наприклад, як матеріальна база, кваліфікація викладачів, дозвілля. Його розповідь та враження про навчання у вашому виші відразу мене зацікавили та захопили. Я для себе вирішив, що НУБіП України на 100% правильний вибір!!!

- Чого очікуєш від навчання в університеті? Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
- Очікую, що я отримаю більше якісних та кваліфікованих знань і стану хорошим спеціалістом, що дозволить з легкістю працювати за фахом. Яку б спеціальність не обрав, планую в подальшому відкрити свою справу.

- Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо, досягнення в спорті, мистецтві?
- Так. Я беру активну участь у художній самодіяльності коледжу. Окрім навчання, в вільний час я займаюсь спортом, зокрема, легкою атлетикою. Маю наміри продовжити спортивну участь в університеті.

- Бажаю тобі, Євгене, успішно скласти вступні іспити та чекаємо в лавах студентів НУБіП України!

Розмову вела к.вет.н., доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook