Чеська компанія «Агродинаміка» в гостях на факультеті аграрного менеджменту

11 березня 2021 року

   11 березня 2021 року з ініціативи доцента кафедри Й.С. Завадського Анни Слободяник відбулася зустріч декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука з представниками чеської компанії «Агродинаміка». На зустрічі були присутні менеджер з координації комерційної діяльності Ольга Тимошенко та менеджер по роботі з холдингами Тетяна Мельник.


   Компанія «Агродинаміка» спеціалізується на роботі з динамікою поля клієнта та, використовуючи передовий досвід, працює з новинками ринку практично з «лабораторії», забезпечуючи високу якість пропонованої продукції. На сьогодні «Агродинаміка» потребує фахових менеджерів та маркетологів для виконання різноманітних управлінських завдань, зокрема, завдань щодо пошуку нових та супроводу уже наявних клієнтів, організації зустрічей, планування різноманітних заходів.
  Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук запропонував підготувати презентацію для представлення компанії студентам факультету в онлайн режимі, залучати провідних спеціалістів до читання лекцій. Також у майбутньому представники «Агродинаміки» можуть стати менторами студентів факультету аграрного менеджменту, запрошувати в компанію студентів для проходження виробничої практики, працевлаштовувати випускників, приймати участь у різноманітних конкурсах, семінарах, вступити до ради роботодавців факультету. Також декан навів приклад менторського супроводу студентів на проекті «Агрокебети».


   

   Наприкінці зустрічі менеджер по роботі з холдингами Тетяна Мельник та Анатолій Остапчук обговорили зміст договору про співпрацю щодо працевлаштування студентів. Присутні домовилися стосовно наступних зустрічей, умови співпраці та обмінялись контактами.

Лариса Карпенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook