Студенти 2 курсу 2 групи спеціальності "Готельно-ресторанна справа" вивчають сучасні інформаційні технології в готелях

5 березня 2021 року

      5 березня 2021 року студенти 2 курсу 2 групи спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на практичному занятті з дисципліни «Організація готельного господарства» розглянули тему: «Сучасні інформаційні технології в готелях».
    На занятті к.е.н., доцентом Кудіновою І.П. проведено аналіз використання інформаційних технологій в готельному бізнесі України та розглянуто перспективи його розвитку. Обгрунтовано доцільність впровадження інформаційних технологій як інноваційного напряму розвитку індустрії гостинності. Наведено приклади використання новацій у сфері інформаційних технологій у практичній діяльності провідних готелів світу, які визначають сучасність підприємств готельної індустрії та їх конкурентну спроможність.


  Студенти проаналізували основні та актуальні автоматизовані системи управління готелями. Такі як: «Парус-Готель» , Libra OnDemand, «LodgingTouchLibica», «IntellectService» (BecT Про) «UCS-UKR», «Галактика», «СІТЕК», а також відому на світовому ринку компанію «Micros-Fidelio», яка спеціалізується на створенні систем управління для готелів і ресторанів.


    Під час заняття студенти активно висловлювали свої думки і виявили економічну доцільність впровадження інформаційних технологій на підприємствах готельного господарства, яка полягає в отриманні додаткового доходу, зниженні витрат, удосконаленні процесу обслуговування, забезпеченню конкурентних переваг на ринку, підвищенню ефективності роботи окремих підрозділів та готелю загалом.

 Ірина Кудінова, 
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook