Курс лекцій від представника Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (Німеччина)

2 березня 2021 року

 

 З 22 лютого по 2 березня 2021 р. представники кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності д.держ.упр., доцент Приліпко С.М., д.держ.упр., доцент Грищенко І.М., к.е.н, доцент Стретович О.А., аспіранти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Горбата Л.П. та Лактіонова О.О. взяли участь у гостьових лекціях д-ра Олександра Перехожука, с.н.с. Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO), Галле, Німеччина.
 
 
Програма участі передбачала опанування слухачами таких тем:
Лекція 1. Пошук та формулювання аграрно-політичної наукової теми.
Лекція 2. Аналіз літератури та методів дослідження аграрної політики.
Лекція 3. Формулювання гіпотез і моделей аграрної політики.
Лекція 4. Збір, підготовка та аналіз даних аграрної політики. Роль аграрної статистики та методів економетричного аналізу.
Лекція 5. Оцінка та інтерпретація аграрної політики результатів дослідження.
Лекція 6. Підготовка статті про аграрну політику до публікації в міжнародних журналах. Вимоги до участі у фахових конференціях.
 
 
Семиденний навчальний курс «Актуальні вимоги до підготовки та публікації наукових праць з аграрної політики та економіки» був організований завдяки співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог». Зміст лекцій орієнтований на науковців, які здійснюють дослідження у сферах аграрної економіки, менеджменту, маркетингу, державного управління, фінансів та інвестицій.
 
 
 
Учасники мали нагоду покращити та вдосконалити навички проведення наукових досліджень, написання та подання рукописів наукових праць для публікації у рецензованих міжнародних журналах, участі у конференціях. Вивчення міжнародного досвіду публікаційної активності німецьких колег сприятиме підвищенню якості наукових досліджень співробітників та аспірантів кафедри.
 
 
Кафедра публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності висловлює вдячність проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» і Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою за організацію навчального курсу та сподівається на подальшу співпрацю.
 
Сергій Михайлович Приліпко,
 в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту

 

інноваційної діяльності, д.держ.упр., доцент 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook