Єлизавета Просяна з Таращі: моя майбутня професія – бухгалтер, мій університет - НУБіП

3 березня 2021 року
     Просяна Єлизавета, учениця 11 класу Таращанського академічного ліцею «Ерудит» обирає професію бухгалтера та НУБіП України.
  • Чому саме економічний факультет НУБіП України?

     — Про НУБіП України мені розповів мій гарний знайомий Гарбар Вадим, який нині студент-першокурсник економічного факультету спеціальності облік і оподаткування. Він дуже цікаво розповів про переваги навчатись саме тут і запросив мене на День відкритих дверей. Відвідавши даний захід, дізналася що бухгалтер – одна з найвідповідальніших професій, адже саме в руках цих спеціалістів знаходиться документація з фінансової частини кожного бізнесу. Тому я не вагаючись обрала саме економічний факультет НУБіП України.

  • Як Ваші батьки ставляться до вибору майбутньої професії?

     — Батьки повністю підтримують мій вибір. Вони вважають це досить престижною професією, яка забезпечить мені щасливе майбутнє.

  • Які маєте захоплення?

     — Як і більшість сучасних молодих людей, люблю танцювальну музику, спорт, кіно, а також цікаві подорожі. Із задоволенням допомагаю батькам по господарству.

  • Якими є Ваші очікування від майбутнього навчання та студентського життя?

     — Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед буде змушувати домагатися успіхів. Також це – доросле й повноцінне та разом із тим дуже цікаве життя. Це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов тощо. Я впевнена, що навчання в НУБіП буде приносити мені задоволення та тільки позитивні емоції.

  • Дякую, Єлизавето, за розмову та щиро бажаю Вам та всім Вашим друзям, майбутнім абітурієнтам, вдало скласти ЗНО!

Розмову вів Олег Криворот,
старший викладач кафедри обліку та оподаткування

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook