У Немішаївському фаховому коледжі вручили дипломи студентам заочної форми навчання

1 березня 2021 року
     26 лютого 2021 року у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відбулося незвичайне свято, якого немає в жодному календарі, – урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста студентам заочної форми навчання спеціальностей «Агроінженерія» та «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

    Цей захід – своєрідний рубіж для 32 студентів, які здобули освіту і стали справжніми фахівцями. Подія, що зібрала адміністрацію, викладачів коледжу, студентів-випускників і їх рідних, спонукала присутніх до теплих слів, щирих зізнань, душевних спогадів. Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи заступника директора з навчально-виховної роботи Руслана Лоїка, в.о. завідувача заочно-дистанційного відділення Людмили Донської.

     Хочеться вірити, що дипломи молодшого спеціаліста Немішаївського фахового коледжу допоможуть випускникам реалізуватися як фахівці та особистості. Бажаємо Вам не розгубити здобуті знання, виховувати в собі найкращі якості, не втрачати життєвий оптимізм і той запал, який супроводжував Вас протягом всіх років навчання. Бажаємо Вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Удачі Вам, нових професійних досягнень, щастя і успіхів!

Людмила Донська,
в.о. завідувача заочно-дистанційного відділення

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook