Ірпінський фаховий коледж НУБіП України: розвиваємо співпрацю з університетом та урізноманітнюємо форми профорієнтаційної роботи

24 лютого 2021 року
     23 лютого 2021 р. відбулася робоча поїздка керівника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Василя Лопушняка в Ірпінський фаховий коледж НУБіП України. Її метою було обговорення окремих нагальних питань, які стосуються освітньої та господарської діяльності коледжу.

     На нараді з керівництвом коледжу, завідувачами відділеннями, керівниками циклових комісій та завідувачем міжкафедральною навчальною лабораторією університету на базі коледжу було обговорено низку питань стосовно організації освітнього процесу у дистанційному режимі, підготовки матеріально-технічної бази і гуртожитку до приїзду студентів на навчання в очному форматі.
     Директорка коледжу Наталія Ільченко продемонструвала в дії систему контролю за організацією освітнього процесу на платформі Discord, а також відзначила зручність використання інформаційних технологій під час налагодження системного двостороннього зв’язку з батьками студентів, абітурієнтів.

     Під час наради також були обговорені окремі аспекти співпраці коледжу з університетом. Присутні висловили вдячність ректору університету Станіславу Ніколаєнку за усебічну підтримку в зміцненні кадрового потенціалу, покращанні його якісного складу та матеріально-технічної бази коледжу, а також надані можливості розвитку співпраці з факультетами. Директорка коледжу наголосила на плідній співпраці з економічним факультетом та факультетом аграрного менеджменту, зацікавленні в проведенні спільних освітніх та організаційних заходів із факультетом інформаційних технологій, гуманітарно-педагогічним факультетом тощо. Окремо було обговорено діяльність міжкафедральної навчальної лабораторії та проаналізовано особливості її функціонування в режимі дистанційного навчання, а також перспективи відкриття нових спеціальностей в контексті доручень проректора з навчальної і виховної роботи університету Сергія Кваші.

     Також акцентовано увагу під час наради на важливості впровадження заходів з енергоощадності в коледжі, організаційних моментах щодо дотримання протиепідемічних заходів під час проведення Дня відкритих дверей в коледжі у змішаному форматі найближчих вихідних, а також нових формах і перспективах співпраці з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП.

     Під час відвідин ліцею його директорка Світлана Березинець продемонструвала нові придбання в навчальні класи, цифровий тир, відзначила роль керівництва коледжу у повному сприянні стосовно проведення окремих тематичних та демонстраційних занять з природничих дисциплін у його лабораторіях, забезпеченні практично вільного доступу до його спортивної бази, наголосила на важливості подальшої співпраці з Ірпінським фаховим коледжем та університетом в реалізації системи ступеневої освіти.

Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook