Студенти магістратури спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» беруть участь в конкурсі соціальних проектів

23 лютого 2021 року
     Студенти магістратури 1 групи, 1 року навчання спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» в процесі опанування дисципліни «Креативні технології в управлінні соціальними проектами» використовують кращий досвід підприємців та науковців в сфері соціально орієнтованого бізнесу.

     Так, під час проведення практичних занять разом із доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, кандидатом економічних наук Орехівським В.Г. студенти приймають участь в створенні соціально орієнтованих бізнес-проектів в режимі онлайн, використовуючи Social Innovation Platform від Української соціальної академії. Проект відбувається за підтримки і фінансування Програми ЄС «Erasmus+», метою якої є розвиток соціального підприємництва в Україні, та складається з етапів підготовки та попереднього відбору проектів (преакселератор), і платформи імпакт-інвестування за участю інвестиційних фондів.

     Порядок участі в конкурсі проектів, умови зарахування, підготовки бізнес-моделей та можливості отримання інвестицій для переможців конкурсу обговорювалися на вебінарі від 15.02.2021:

     Після успішного зарахування на проект, в процесі динамічного онлайн навчання студенти отримали змогу перевіряти на практиці власні бізнес-ідеї в сфері соціального підприємництва, розробляти бізнес-моделі, використовувати практичні інструменти та досвід реальних кейсів які довели свою життєздатність в умовах України.

     Під час проведення практичних занять студенти складатимуть тестові завдання в рамках семи модулів. Завершальним етапом є підготовка презентацій бізнес-моделей соціальних проектів, ефективність яких будуть оцінювати незалежні фахівці та експерти в сфері соціального бізнесу. Після схвалення, Програма передбачає надання стипендій та фінансування на підтримку студентських ідей. На практичних заняттях з дисципліни студенти магістратури також зможуть ознайомитися з досвідом представників соціального бізнесу та приєднатися до вебінарів.

     Навчаючись в магістратурі за спеціалізацією «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» студенти вже зараз мають можливість відкрити власну справу в перспективній сфері соціального підприємництва та отримати фінансування. Бажаємо успіхів!

 

 

Віктор Орехівський,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook