Свідомий вибір професії + цілеспрямованість + бажання навчатися = Гарантія успішності

22 лютого 2021 року

Протягом минулого тижня на факультеті інформаційних технологій відбулося знайомство з навчальним центром DAN.IT education, підписання договору про співробітництво між університетом та цією компанією та перші зустрічі зі студентами в рамках співпраці.

 

У справжній ІТ-шний коворкін перетворився конференцзал на факультеті інформаційних технологій. Тут протягом 18-19 лютого проходив семінар для наших першокурсників «Професії в сфері ІТ», який проводили досвідчені спікери з DAN.IT education. Лінійки It-шних спеціальностей, необхідні знання, практичні рекомендації, бажання до саморозвитку та постійного навчання - саме такою ідеєю була пронизана робота.

Семінари відбувалися в продуктивній, дружній та партнерській атмосфері. Спочатку декан факультету Олена Григорівна побажала спікерам плідної роботи, а студентам цікавого та активного спілкування.

І справді, така колаборація вдалася: активні студенти, цікаві та пізнавальні дискусії, відповіді на питання студентів, які не закінчувалися навіть після офіційної програми заходу та переконаність у потрібній справі – такий підсумок проведеного семінару.

Дякуємо Ксенії Столбовій та Роману Марченко за таку чудову нагоду нашим першокурсникам отримати, по суті, старт свого професійного розвитку, занурившись в коло понять, задач, проблем, проривів та досягнень Іт-бізнесу.

Поради справжніх практиків особливо цінні, адже вони знають, чого хочуть і чекають роботодавці, а також можуть порекомендувати напрямки та особливості цього фаху, надати рекомендації студентам щодо викликів і труднощів майбутньої роботи.

Але продовження не забарилось, і в суботу 20 лютого студенти за порадами фахівців навчального центру DAN.IT education в рамках самостійної роботи з відповідних дисциплін докладніше знайомилися з запропонованими їм лінійками Іt-шних професій, з необхідним багажом компетентностей для успішної роботи в цій галузі.

То ж ми переконані, що здобули надійного партнера, а студенти за потреби зможуть поглибити свої знання та удосконалити навички різних напрямів професій в It-індустрії.

Наталія Клименко, 

заступник декана
факультету інформаційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook