Засідання кафедри
Засідання кафедри
16 лютого 2021 року
НУБіП України
16 лютого 2021 року о 10:05 в аудиторії 359 відбудеться засідання кафедри ПіОПП АПК
Порядок денний:
- Підготовка до проведення міжнародної конференції.
- Обговорення рукопису довідника «Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів» авторів Жеплінської М.М. та Василіва В.П.
- Обговорення методичних рекомендацій для виконання курсового та дипломного проектування «Фізико-хімічні та теплофізичні властивості сировини, напівфабрикатів та готових продуктів для м’ясної, рибної та молочної промисловостей» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» автор (Жеплінстка М.М.).
- Обговорення відкритої он-лайн лекції доцента кафедри ПіОПП АПК к.т.н. Бурової Зінаїди Андріївни для бакалаврів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія (2 курс) з навчальної дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» на тему «Основи гідравліки. Гідродинаміка»
- Різне.