Засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

12 лютого 2021 року
 
11 лютого 2021 р. відбулося засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.
Першим питанням порядку денного було обговорення відкритих лекцій науково-педагогічних працівників кафедри Н.І. Драгнєвої, А.М. Слободяник, Т.О. Артюх. У ході обговорення лекційних занять відзначено високий рівень професійної майстерності викладачів, актуальність, фаховість, логічність викладення навчального матеріалу,  відповідність робочій програмі та сучасним вимогам до організації навчального процесу.
 
 
Значну увагу на засіданні було приділено затвердженню планів роботи НПП кафедри на другий семестр 2020/2021 навчального року.
Науково-педагогічні працівники прозвітували про стан наповнення електронних навчальних курсів дисциплін, визначивши строки проведення їх атестації та переатестації.
У ході засідання обговорено стан готовності бакалаврських робіт студентів спеціальності «Менеджмент» заочної форми навчання до захисту.
Завідувачем кафедри Тетяною Балановською було наголошено на активізації діяльності колективу кафедри щодо проведення профорієнтаційної роботи, надходження коштів до спецфонду, моніторингу наставниками академічних груп стану здоров’я студентів та відвідування ними занять. Крім того, було обговорено ряд інших нагальних питань.
 Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook