Допомога студентів НУБіП України ФК «Динамо» Київ у підготовці до матчів Ліги Європи УЄФА

13 лютого 2021 року
     Починаючи з лютого місяця погодні умови в Україні і, зокрема у Києві, значно погіршилися. Синоптики попереджали про зниження температури, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледицю, снігові замети на дорогах. І вже сьогодні ми є свідками цих прогнозів. Комунальні служби столиці не справляються з такою ситуацією. Киян просять за можливості утриматися від поїздок на власних авто та надати перевагу громадському транспорту.

     Щоб розвантажити місто від транспорту і дати можливість комунальним службам розчистити автошляхи і тротуари столична влада ухвалила рішення зачинити школи та садочки 11 і 12 лютого, а також не впускати вантажівки у місто. Але ця негода призупинила роботу не тільки шкіл, садочків та транспорту. Від неї потерпають і інші інфраструктури міста, зокрема футбольні стадіони і відкриті спортивні майданчики.
     Так, до нашого університету надійшов лист від першого віцепрезидента ФК «Динамо» Київ Віталія Сівакова про допомогу в розчищенні трибун на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського від снігових заметів для проведення матчів УПЛ та Ліги Європи УЄФА, адже технічний персонал клубу самотужки не в змозі справитися з такими обсягами опадів.

  

     ФК «Динамо» Київ ніколи не залишався осторонь від своїх прихильників, які палко підтримують команду «Динамо» на трибунах і протягом багатьох років організовує соціально спрямовану програму, в рамках якої проводяться заходи залучення максимальної кількості вболівальників серед студентської громадськості міста Києва для відвідування даних спортивних подій.
     Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко відреагував на це прохання і доручив директору навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському разом із кафедрою фізичного виховання організувати студентів для допомоги ФК «Динамо». Що було і зроблено. 19 студентів 11 лютого і 25-ть 12-го з різних факультетів та ННІ нашого університету прийшли допомогти. Під керівництвом викладачів кафедри фізичного виховання вони виконали необхідну роботу з прибирання снігових навалів зі стадіону та його трибун.

  

  

     Особливо хотілося б відзначити деканати гуманітарно-педагогічного, економічного факультетів, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультету ветеринарної медицини, землевпорядкування, механіко-технологічного та агробіологічного факультетів.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook