Міжнародна сертифікація у сфері цифрових технологій – шлях до успішної кар’єри

12 лютого 2021 року

У сучасному світі вже не можливо уявити себе і своє майбутнє без використання новітніх технологій. Комп’ютерні навички та вміння стали одним з найважливіших критеріїв для успішного працевлаштування та кар’єрного росту. Якщо ви прагнете якісно вирізнятися та значно покращити своє резюме – тоді міжнародна сертифікація від Certiport саме для вас. Американська компанія Certiport, яка є частиною Pearson VUE, була заснована в 1997 році і на сьогодні є найбільшим провайдером комп’ютерних іспитів у світі. Завдяки компанії Dinternal Education, що є ексклюзивним дистриб’ютором продуктів Certiport в Україні, ми маємо можливість отримати міжнародні сертифікати в сфері цифрових технологій та бізнес комунікацій, які підтвердять:
•    уміння користуватись програмами Microsoft Office на професійному рівні;
•    знання в сфері IT та програмування;
•    професійність використання цифрових технологій у навчальному процесі;
•    розуміння основ бізнесу;
•    базові навички використання комп'ютерних технологій;
•    комунікативні навички в бізнес середовищі.


 

Сучасний викладач, який прагне йти в ногу з часом, потребує сертифікації навичок використання новітніх освітніх технологій. Програми професійного розвитку та сертифікації Microsoft Certified Educator (Technology Literacy for Educators- 21st Century Learning Design) підтверджують, що викладач:
•    уміє використовувати цифрові навички в процесі викладання;
•    має базове розуміння освітніх інструментів Microsoft;
•    може продемонструвати, як успішно впроваджувати сучасні технології в роботі з учнями та студентами;
•    знає, які освітні інструменти Microsoft допомагають розвивати конкретні навички 21-го століття.

   

Якщо ви хочете підтвердити своє вміння використовувати інструменти, які допомагають керувати передовою інтеграцією інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) в навчальний процес, закрити прогалини в знаннях в області сучасних освітніх технологій та отримати доступ до вільного професійного розвитку, вам варто звернути увагу на програму Microsoft Certified Educator.

З основною інформацією про іспити, які Dinternal Education пропонує в Україні, ціни на іспити та їхні переваги, зразки сертифікатів та інше можна ознайомитися на сайті http://english.dinternal.education/certiport-ua та на сторінці у Facebook: facebook.com/certiportua/

Наталія Ямнич,

старший викладач кафедри англійської філології
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook