Ліквідація заборгованості та написання бакалаврської роботи – основні питання зустрічі бакалаврів з куратором

11 лютого 2021, 16:45
     11 лютого відбулася он-лайн зустріч студентів 4 курсу 1 групи з наставником Нагорною Оленою Вікторівною. Зустріч було проведено за допомогою платформи Zoom. 
   Основні питання зустрічі були пов'язані з ліквідацією заборгованостей за результатами зимової заліково-екзаменаційної сесії, відвідування студентами навчальних занять у дистанційному режимі та стан здоров’я студентів.

    Одним із питанням, які розглядалися на перспективу були питання, які пов’язані із процесом написання та захисту випускної бакалаврської роботи. Олена Вікторівна детально зупинилася на основних моментах підготовки змісту, написання бакалаврської роботи, процедурі її захисту. Детальна увага студентів була зосереджена на процедурі перевірці робіт на наявність плагіату та вдалого його проходження. Також надано відповіді на всі питання, які виникали у студентів під час зустрічі. 
      У результаті засідання прийнято рішення активізації роботи з науковими керівниками та починати працювати вже сьогодні.  На он-лайн зустрічі також було обговорено й інші аспекти дистанційного навчання.

Анна Зуйкова 
староста академічної групи
Олена Нагорна 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook