Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології надала консультативну та матеріальну допомогу ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка»

10 лютого 2021 року
     Зниження стану здоров’я поголів’я тваринницьких комплексів і продуктивності тварин є загальною тенденцію. На неї не може вплинути навіть найсучасніше обладнання, оскільки агресивні умови виробництва сприяють зниженню імунітету і збільшенню захворюваності тварин.

     Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології постійно надає консультативну допомогу та співпрацює у напрямі розробки, апробації та впровадження сучасних схем вакцинації великої рогатої худоби та овець. Співробітники кафедри постійно співпрацюють та надають консультативну допомогу навчально-дослідним господарствам НУБіП України в питаннях проведення епізоотологічного моніторингу, організації і планування протиепізоотичних заходів із застосуванням сучасних засобів профілактики інфекційних хвороб тварин. Але не є секретом, що навіть при застосуванні найсучасніших схем введення тваринництва, допускаються помилки та недотримуються розроблені регламенти введення тваринництва, що, в свою чергу, призводить до виникнення збоїв, що призводить до виникнення захворювань тварин. З огляду на це, викладачі кафедри доценти В. Ситнік та В. Мельник, завдяки тісній співпраці з українським виробником ветеринарних препаратів ТОВ «БРОВАФАРМА», 6 лютого 2021 року надали не тільки консультативну допомогу господарству, а і зробили матеріальну, у вигляді передачі ветеринарних препаратів (антибіотики, сульфаніламіди, вітаміни, та інсектоакарицидні засоби) виробництва ТОВ «БРОВАФАРМА» на суму 42 389 грн 50 коп., як благодійну безкоштовну допомогу, ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». Сподіваємось, що така допомога буде сприяти підтриманню епізоотичного благополуччя поголів’я ВРХ господарства.

Володимир Мельник,
завідувач кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології,
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook