Кафедра терапії і клінічної діагностики розпочала співпрацю з «ТОВ Барбус» - ексклюзивним дистриб'ютором продукції Hill's в Україні

9 лютого 2021 року
     В 2020/2021 навчальному році вперше викладається вибіркова дисципліна «Дієтологія і утримання дрібних домашніх тварин». Викладання першого модуля «Дієтологія дрібних домашніх тварин» забезпечувала доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко. З метою надання студентам сучасної інформації з цієї дисципліни були запрошені до співпраці фахівців провідних фірм, які займаються виготовленням і реалізацією кормів в Україні.

     До співпраці долучилась Олена Цвіліховська - керівник напрямку VET «ТОВ Барбус», яке є ексклюзивним дистриб'ютором продукції Hill's в Україні. Продукція компанії, особливо лікувальна лінійка кормів, широко використовується лікарями ветеринарної медицини при призначенні дієтотерапії за внутрішніх хвороб собак і котів.
     До лекції запросили ветеринарного консультанта «ТОВ Барбус» Костянтина Киву, який розповів про лікувальні корми компанії Hill's, їх ефективність та особливості застосування. Згідно календарного плану навчальної дисципліни, тема лекції передбачала висвітлення питань дієтотерапії за ожиріння, розладів шлунково-кишкового каналу, хвороб печінки, нирок і сечовивідних шляхів.


     Відеолекція відбулася за активної участі студентів, в чаті було задано дуже багато питань, постійно велась дискусія. В свою чергу, лектор також задавав багато питань студентам, щоб зрозуміти стан обізнаності з особливостей застосування дієтичних кормів у тварин при внутрішніх хворобах.

     Наприкінці лекції Костянтин Кива визначив найбільш активних студентів: Настю Сидорчук, Марію Барбара, Поліну Мілько, яким було презентовано сувеніри від компанії.

     Щиро дякуємо компанії «ТОВ Барбус», ексклюзивному дистриб'ютору продукції Hill's в Україні і особисто керівнику напрямку VET Олені Цвіліховській та ветеринарному консультанту Костянтину Киві за плідну співпрацю.

Доцент Бойко Наталія


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook