Тайм-менеджмент як складова персональної ефективності студента

5 лютого 2021 року
Відповідно до навчального плану студенти факультету аграрного менеджменту серед обраних вибіркових дисциплін почали вивчати «Тайм-менеджмент».
Тайм-менеджмент - цікава і дуже корисна навчальна дисципліна, яка вчить ефективно розподіляти особистий і робочий час, робити правильний вибір пріоритетів, виконувати більшу кількість завдань протягом меншого часу та швидше досягати поставлених цілей. Вивчення цієї дисципліни дасть можливість здобувачам вищої освіти виробити навички самоорганізації, цілепокладання, делегування повноважень, контролю і оцінки особистих показників діяльності та організації робочого часу.
 

Перша лекція на тему: «Сутність та роль тайм-менеджменту в процесі управління», прочитана доцентом кафедри менеджменту ім. проф.Й.С. Завадського Троян Аліною Василівною для студентів 3 курсу спеціальності «Маркетинг», викликала зацікавленість у студентів щодо представлених питань.
На семінарському занятті студенти представили підготовлені презентації та доповіді, що супроводжувались активним обговоренням актуальних питань в реаліях швидкої плинності часу і необхідності вміти ним управляти. Варто відмітити активне включення студентів в навчальний процес і креативний підхід до підготовки презентації. 
 
 

  

 

Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook