Міжнародний семінар «Стипендіальна програма імені Лейна Кіркланда: можливості програми та секрети успішного написання проектів»

22 січня 2021 року

     Наш університет підтримує ідею освіти та професійного розвитку впродовж життя та інформує випускників та викладачів про можливості міжнародного стажування. 21 січня 2021 року економічний факультет виступив співорганізатором міжнародного семінару «Стипендіальна програма імені Лейна Кіркланда: можливості програми та секрети успішного написання проектів».

Модераторами заходу були:

    Віктор Тринчук – випускник програми Kirkland Research, к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування НУБІП України;

    Оксана Полінкевич – випускниця програми Kirkland, д.е.н., професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Луцького національного технічного університету;

  Інна Ховрак – випускниця програми Kirkland, д.е.н., доцент кафедри обліку і фінансів Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

    Особливий гість семінару – Urszula Sobiecka, директор Стипендіальної програми імені Лейна Кіркланда (Варшава, Польща).


        Під час зустрічі учасники мали змогу отримати корисну інформацію про програми Kirkland та Kirkland Research; дізнатись про особливості конкурсного відбору; почути вітальні слова та запрошення до участі від представника програми; довідатися детально про можливості програми, фінансування, умови участі та критерії відбору учасників; почути враження від випускників та стипендиста програми; задати питання та отримати змістовні відповіді.

 

       Так, під час семінару враженнями від цьогорічного перебування в Любліні за стипендіальною програмою Лейна Кіркланда люб’язно поділилася к.е.н. Катерина Борисюк.

Для участі у міжнародному семінарі було зареєстровано 89 учасників, серед яких представники засобів масової інформації, громадських організацій, органів місцевого самоврядування, закладів вищої освіти з різних куточків України.

     Початок 2021 року дарує прекрасну можливість для професійного розвитку, адже лише 01 березня спливає час подачі заявок для участі у Стипендіальній програмі імені Лейна Кіркланда.

       Програма спрямована на фахівців з різних сфер:

· економіка та управління;

· менеджмент у бізнесі, НГО та культурі, освіті, охороні навколишнього середовища, охороні здоров’я;

· державне управління (урядове та місцеве самоврядування);

· право;

· соціальні науки (соціальна психологія, соціологія);

· політологія та міжнародні відносини;

· політика розвитку та гуманітарна допомога;

· охорона навколишнього середовища;

· безпека та кібербезпека;

· антикризовий менеджмент.

Метою програми є підтримка розвитку молодих, цілеспрямованих і активних громадян Східної Європи, Південного Кавказу та Центральної Азії шляхом ознайомлення з польським досвідом системної трансформації та інтеграції з Європейським Союзом.

Програма Kirkland передбачає двосеместрове навчання в університетах Польщі (у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Познані, Любліні), а також, як мінімум, 2-х тижневе професійне стажування в державних, приватних та громадських організаціях.

Програма Kirkland Research передбачає односеместрове наукове стажування в університетах Польщі.

Офіційна сторінка Програми https://kirkland.edu.pl/


Щиро дякуємо колегам за участь в семінарі!

 

Ольга Файчук,

доцент кафедри банківської справи та страхування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook