Готуємося заздалегідь до зустрічі першокурсників

4 лютого 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

4 лютого, перед поселенням першокурсників відбулася традиційна перевірка гуртожитків після зимових канікул. Комісія у складі ученого секретаря Барановської О.Д., директора студентського містечка Стецюка С.В., головного механіка Виштака П.М., завідувача 3 гуртожитку Нагорної Т.В. та адміністрації факультету провели ретельний огляд гуртожитку №3. З вступним словом до присутніх звернулася завідувачка гуртожитку Нагорна Тетяна Василівна, яка доповіла, що загальна кількість проживаючих в гуртожитку становить 458 чоловік. На даний час в гуртожитку знаходиться 110 осіб. З понеділка ще очікується 100 осіб. Загалом гуртожиток знаходиться в належному стані. Всі кімнати готові та чекають на своїх мешканців.

Оглядаючи гуртожиток комендант звернула увагу на кімнати ізоляторів, яких у гуртожитку 2. У разі виникнення захворювання в них можна розмістити хворих з окремою санітарною кімнатою.

На 2 та 3 поверсі є читальні зали, які підключені до інтернету та забезпечені фаховою літературою.

До зустрічі першокурсників вступу 2021–22 підготовано 5 кімнат, в яких проводяться косметичні ремонти, з повним або частковим заміненням меблів.

За останні роки відремонтовано 60 кімнат зі 110. Проведено капітальні ремонти душових та туалетних приміщень. Замінено лампи на енергозберігаючі. Частково проведено ремонт даху. Відремонтовано підвальне приміщення.

 

 

 

 

 

 

 

Анна Дащенко, заступник декана

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook