Єлизавета Гончарук із Київщини: актуальною і завжди затребуваною спеціальністю є «Філологія (переклад включно)»

3 лютого 2021 року

  Добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе.

– Мене звати Єлизавета Гончарук. Я навчаюся в 11 класі Тетіївського ліцею № 2.

– Незабаром Вам доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?

– Обрати професію завжди важко, адже в свої шістнадцять ти не маєш повного уявлення про світ і не можеш бути впевненим щодо правильності вибору. Насправді я обожнюю писати картини та маю вже свою галерею картин. У зв’язку з цим логічним вибором для розгляду майбутньої професії був би творчий напрям. Але замислившись серйозно та обдумавши цю проблему з батьками, я зрозуміла, що займатися творчою професією можна легко і без здобуття вищої освіти. То ж постало запитання: «Яку сферу обрати?» Фізика, математика чи можливо мовознавство...? Мова – спосіб комунікації, без якого на сьогоднішній день нам не обійтися. Тому я остаточно прийняла рішення пов’язати своє життя з вивченням іноземних мов. Читаючи відгуки про НУБіП України, я дізналася, що цей Університет відкриває шлях до здійснення мрії мого життя: стажування за кордоном, отримання диплома європейського зразка, вивчення декількох іноземних мов. Саме ці фактори стали визначальними під час вибору закладу вищої освіти.

– На яку спеціальність Ви плануєте вступати?

– Для мене відповідь є очевидною, адже актуальною і завжди затребуваною спеціальністю є «Філологія (переклад включно)», за якою студенти навчаються на гуманітарно-педагогічному факультеті. Професія перекладача – це нові знайомства, змога спілкуватися з цікавими та відомими людьми. Бути перекладачем – постійно перебувати в епіцентрі подій, ставати очевидцем важливих заходів. Завдяки висококваліфікованим викладачам та сучасному обладнанню лінгафонних кабінетів НУБіП України я матиму можливість удосконалювати свої навички оволодіння іноземними мовами.

– Звідки Ви дізналися про наш Університет?

– Про Університет я дізналась від своїх батьків. Мій тато закінчив НУБіП України. Зараз тут також навчається мій брат. З їх розповідей Університет є дуже перспективним, оскільки після його закінчення можна з легкістю знайти високооплачувану роботу. Особисто я нещодавно побувала в Університеті з метою реєстрації на підготовчі курси до складання ЗНО. Наразі розпочалися дистанційні заняття, під час яких я ще раз переконалася у високому професіоналізмі викладачів цього закладу вищої освіти. То ж інтенсивно готуюся до складання ЗНО!

– Бажаю Вам успішно скласти ЗНО та до зустрічі на гуманітарно-педагогічному факультеті!


Інна Грабовська,
завідувачка кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook