Підвищуємо рівень комфорту для мешканців гуртожитку № 4

28 січня 2021 року
     Гаяти час – не про нас! І ось в гуртожитку № 4 студентського містечка НУБіП України на першому поверсі вже стелять лінолеум.

     У чотирьохповерховій будівлі гуртожитку № 4 проживають студенти землевпорядкування та юридичного факультетів, а також аспіранти – молоді вчені нашого Університету. Як зазначає завідувач гуртожитку № 4 Любомира Дулиба, – прийняте рішення заміни підлогового покриття на всіх поверхах не тільки надасть естетичного вигляду коридорам, а також покращить теплоізоляцію та вологостійкість.

  

     Старий паркет замінить лінолеум таркетт – це оптимальне покриття підлоги, що характеризується щільністю та підвищеною міцністю. Найбільш відповідальну та важливу частину робіт, підготування основи, майстри вже виконали: вирівняли паркет, заповнили прогалини та міцно закріпили настил гвинтами. Основою для оздоблювального шару стали плити OSB. «Перед тим, як приступити до покриття поверхні лінолеумом плити OSB відшліфували» – розповідає Довжик Василь, робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків.
     Наразі тривають роботи на правому крилі першого поверху, на лівому крилі – лінолеум вже постелили. Завершеного вигляду підлогове покриття набуде після встановлення плінтуса.

  

     Якісна робота професійних майстрів створить комфортні умови для мешканців гуртожитку та значно продовжить термін експлуатації підлогового покриття.
     Підвищення рівня комфорту для мешканців гуртожитків студентського містечка вимагає неабияких зусиль. Але досягнення високих показників якості умов проживання студентів – є однією з головних цілей, які Університет прагне досягти за будь-яких умов!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook