Теорія і практика змішаного навчання

22 січня 2021 року

22 січня 2021 р. доцент кафедри інформаційних систем і технологій Олена Кузьмінська в рамках співпраці з педагогічним колективом та учнями столичного ліцею «Наукова зміна» долучилась до онлайн обговорення організації змішаного навчання у закладах освіти в умовах Ковід 19. Ці питання набувають особливої актуальності у зв’язку з переходом закладів загальної середньої освіти до навчання за змішаною формою уже з 25 січня.

 

На зустрічі були обговорені особливості організації навчання за різними моделями, варіанти адаптації для навчання учнів різного віку, різних предметів тощо.

Олена Кузьмінська також презентувала досвід реалізації змішаного та дистанційного навчання у НУБіП України. Поділилась прикладами організації та інструментального забезпечення колективної роботи студентів в рамках навчання окремих дисциплін.

Особливу увагу було приділено обговоренню ролі вчителя в організації змішаного навчання.

Обговорювали й проблемні моменти, що стосуються зон відповідальності адміністрації, вчителів, учнів та їх батьків. І добре, що не прийшли до єдиного варіанту чи думки, адже у команді мотивованих професіоналів це неможливо. Але учасники зустрічі впевнені, що у сучасних умовах від таких зустрічей у виграші кожен.

Олена Кузьмінська, доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook