Про діяльність спеціалізованих вчених рад

21 січня 2021 року

Звертаємо вашу увагу, що 01 липня 2021 року втрачає чинність Порядок присудження наукових ступенів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 24 липня 2013 року № 567 (далі - Порядок).
Окрім цього, відповідно до наказу МОН від 22 липня 2020 року № 946 «Про внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України щодо діяльності спеціалізованих вчених рад» термін дії спеціалізованих вчених рад з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук завершується 15 травня 2021 року.
У зв’язку з вищезазначеним та з метою планової організації надходження дисертацій для попереднього розгляду, повідомлення спеціалізованих вчених рад про прийняття дисертації до захисту і призначення офіційних опонентів, що надсилаються до МОН відповідно до пункту 20 Порядку, припиняються прийматися Міністерством 10 березня 2021 року.
Рекомендуємо спеціалізованим вченим радам організувати свою роботу таким чином, щоб після захисту дисертацій їх електронні примірники разом з атестаційними справами здобувачів наукових ступенів надійшли до МОН до 01 червня 2021 року.
 

Перший заступник Міністра
Микола КИЗИМ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook