Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу підписала Меморандум про співпрацю з управлінням туризму та промоцій КМДА

22 грудня 2020 року
           Управлінням туризму та промоцій КМДА, КП «Туристично-інформаційний центр» та Національним університетом біоресурсів і природокористування України 17 грудня було підписано Меморандум про співпрацю.
        Метою меморандуму є співпраця задля розвитку туристичного потенціалу міста Києва та масового туризму у столиці шляхом створення сучасного туристичного продукту на основі туристично-рекреаційних ресурсів університету.
           Під час обговорення дорожної карти, начальниця Управління туризму та промоцій Марина Радова внесла пропозиції щодо створення квестів, пішохідних та велоекскурсій «Сім чудес НУБІП України», «Зелене диво Голосієво», «Ботанічний сад НУБІП» та популяризації їх для школярів, студентів та гостей столиці.
      Директором ННІ неперервної освіти і туризму Оленою Ковальовою та завідувачем кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарією Басюк було запропоновано організувати практику та стажування студентів вишу на КП «ТІЦ» та бізнес структурах сфери гостинності.

       Також спільними зусиллями планується проведення наукових досліджень, практичних конференцій та майстер-класів.
 
Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook